Over

Ga jij je doelen bereiken dit jaar? Claudia de Graauw kan het je met zekerheid vertellen. Als geen ander weet zij door middel van effectmetingen, evaluaties en monitoring objectief in kaart te brengen wat projecten, programma’s en beleidslijnen daadwerkelijk opleveren of op gaan leveren. Na een gedegen, passend onderzoek krijg je alle relevante informatie overzichtelijk en praktisch aangeboden. Zo heb jij een handzaam document waarmee je daadwerkelijk stappen kunt zetten naar de toekomst.

Méér bereiken met dezelfde energie en middelen

Claudia’s hart ligt bij onderzoek, dat wordt al snel duidelijk. ‘Onderzoeken is leuk, omdat je ongeremd nieuwsgierig kunt zijn, vragen mag stellen en dingen mag ontdekken. En bovendien helpen we daarmee organisaties en overheden hun doelen beter te bereiken. Zo bereiken ze meer met dezelfde energie en middelen.’ Haar werkwijze is daarbij heel persoonlijk; ieder onderzoek vraagt tenslotte om maatwerk. Samen met de klant formuleert ze doelen, die ze vervolgens ook realiseert. Daarbij is ze volkomen transparant en deelt ze graag haar kennis en ervaring met anderen.

Doelgericht, praktisch en efficiënt

Claudia heeft effectmetingen uitgevoerd binnen de meest uiteenlopende sectoren. Zo heeft ze veel praktijkervaring met verschillende onderzoeksmethoden, kreeg ze inzicht in doelbereik en ontwikkelde ze een brede visie. Hierdoor kan ze actief meedenken met haar klanten en gerichte oplossingsrichtingen aandragen. Claudia kiest daarbij altijd voor de praktische insteek: je moet wel écht wat kunnen met de onderzoeksresultaten. Door die concrete en uiterst efficiënte aanpak, blijft het bovendien heel betaalbaar om Claudia de Graauw in te schakelen.

Het team van Claudia de Graauw

Nadat Claudia enige jaren in loondienst heeft gewerkt, startte zij haar eigen bedrijf. Het team bestaat momenteel uit Claudia de Graauw zelf, Paula van de Sande (secretaresse), Bob Driessen (vormgever) en Veerle Bisschop (junior onderzoeker). Professionals met passie voor hun vak. Wil je meer weten over hun professionele achtergrond, klik dan op de namen en bekijk ook hun LinkedIn-profiel.

Updates en praktische tips
Wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten en onderzoeken van Claudia de Graauw en praktische tips ontvangen die je onderzoek in goede banen leiden? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief. Ook via twitter  en de bedrijfspagina op LinkedIn blijf je geïnformeerd.

IMG_7375

 


Back to Top ↑
  • Nieuwsbrief

    Meld u aan en ontvang GRATIS mijn e-book ‘TomTom voor onderzoek’ en elke 4 weken tips & tricks over onderzoek en effectmeting.

    OnderzoekPlaatje3

  • Ons team